Aanvulling gezocht voor meidenteams FC Assen!

De zogenaamde voorjaarscompetitie staat op het punt van beginnen en net als de jongensteams staan ook de meidenteams weer te popelen om te mogen voetballen. De afgelopen periode werd gekenmerkt door zaaltrainingen en de zaalcompetitie, wat natuurlijk erg leuk is maar het echte werk is toch buiten op de mooie velden van FC Assen.

meiden1

Ondanks dat we dus nog moeten aanvangen met de voorjaarsreeks wordt er al wel voorzichtig vooruit gekeken naar seizoen 2017-2018. Wie stromen er door en in welk team past diegene het beste. Samen met de trainers en leiders zal dit zorgvuldig bekeken gaan worden. Wat nu al opvalt met de huidige bezetting is het “ongelukkige” aantal van bijna elke leeftijdsklasse. Met andere woorden: we zouden bij elke leeftijdsklasse wel een aantal nieuwe meiden kunnen gebruiken. Als voorbereiding op het nieuwe seizoen is het dan ook handig wanneer je al eerder mee komt trainen met de huidige meidenteams van FC Assen. Zo krijg je voor jezelf een goed beeld of je het echt leuk vind en daadwerkelijk lid wil worden. Daarnaast hebben wij dan ook meteen een goed beeld van je zodat je ook in een voor jou goed team geplaatst kunt gaan worden. De trainingsdagen zijn afhankelijk van je leeftijd.

meiden2

Kortom: Ben je geboren tussen 2001 en 2008 en wil je graag bij FC Assen komen voetballen meld je dan nu aan via vrouwenvoetbal@fcassen.nl Ben je jonger dan 2008 dan kom je in principe niet in aanmerking voor een meidenteam maar zal je in een regulier jongensteam geplaats gaan worden waarbij we meiden wel proberen te clusteren.

meiden3