Actief tegen Actief

Op een goed bezocht veld 3 traden de jongens van Assen en Actief tegen elkaar aan. Om 12.00 blies de scheidsrechter, die pas zijn tweede wedstrijd floot, de wedstrijd in gang.

Al snel werd duidelijk dat de jongens de prima resultaten van de laatste weken door wilden trekken. Actief werd al snel teruggedrukt, maar de eerste kansen waren niet aan de onzen besteed. Wel moet erbij vermeld worden dat de keeper van Actief in de beginfase zijn team in de 1 op 1 situaties uitstekend in de wedstrijd hield. Jordy werd slechts 1 keer op de proef gesteld, maar hield ons met een prachtige redding eveneens op 0-0. Het eerste doelpunt kwam na een minuut of 10. De corner vanaf recht werd door Sven prachtig voorgegeven. Bas hoefde er alleen maar met zijn hoofd tegen aan te lopen. Devin verdubbelde de marge nog voor de rust.

Na de thee begon JO15-4 wederom voortvarend. De ene na de andere mooie aanvallen werden op de mat gelegd. Devin 3-0, Sam 4-0, Wouter 5-0 en Tim 6-0 brachten het krachtsverschil vandaag ook in de score tot uiting. Net als vorige week speelden de verdedigers wederom foutloos. Mooi om te zien is met name de rust die er is om de middenvelders aan te spelen.

Volgende week zaterdag wacht ons wederom een thuiswedstrijd. Zuidlaren JO15-3 komt dan op bezoek. Kijken of we de huidige ongeslagen serie van drie wedstrijden zonder nederlaag en twee zonder tegendoelpunt met minimaal één wedstrijd kunnen verlengen. Ben benieuwd of we het de huidige koploper moeilijk kunnen maken. Voetballend gezien deden jullie in de uitwedstrijd niet echt onder voor de komende tegenstander.

Forza 15-4