Bekerwedstrijden mannen zondag

Deze week zijn de bekerwedstrijden weer begonnen en afgelopen weekeinde waren de eerste wedstrijden.

LTC 1 – FC Assen 1

FC Assen, onder leiding van Harold Wekema, start goed en komt in de eerste helft op 0-1 door doelpunt van Henry. LTC maakt echter later 2 doelpunten en ruststand is 2-1.

Tweede helft weet FC Assen weer gelijk te trekken door Dzenan Sarkinovic (2-2) en zelfs op voorsprong te komen door weer Henry Mansaray (2-3). Aan het einde van de wedstrijd zakt FC Assen in en komt LTC op 3-3, waarna een thriller slot ontstaat. 5 minuten voor het einde wordt er een strafschop gegeven aan LTC die keeper Morten Otto helaas niet weet te stoppen, eindstand 4-3.

FC Assen heeft zichzelf tekort gedaan en LTC heeft gebruik gemaakt van de zwakke momenten.

Dinsdag aanstaande mogen de mannen laten zien dat ze de weg omhoog vinden, in de uitwedstrijd bij VV Peize. Deze staat gepland om 18.45/19.00 uur aftrap.

FC Assen 2 – DIO Oosterwolde 2

De ploeg van Joop Pieter moet het even doen zonder zijn trainer, Joop heeft zijn achillespees afgescheurd afgelopen week bij de training. We wensen Joop een goed herstel toe. Bas Vogelzang (assistent trainer 1e) nam de honeurs waar zondag.

Het werd een wedstrijd waarbij de gasten uit Friesland een maatje te klein waren. Bij rust was het 3-0 door doelpunten van Cüneyt Demircioglu, Mart Sweardens en Jordi Pesiluma. Na een kopje thee gingen de mannen lekker door en via Mart (4), Kaniwar Hajan (5), Ruben Groen (6), nog eens Kaniwar (7), Wesley van der Wal (8)  en Kaniwar voor de 9-0 leek de 10-0 in de maak. Maar toen was de concentratie weg en wist DIO er 2x uit te komen met als eindstand 9-2.

Donderdagavond is Asser Boys 2 te gast op de Hoogspanning, aftrap is om 19.30 uur.