Debuut O-19 spelers bij 1e selectie

Dit seizoen willen de club samen met de hoofdtrainer de aanstormende talenten van FC Assen kansen geven om zich te laten zien in het eerste.

Hiervoor is de samenwerking tussen 1e, 2e en O-19 selecties onder de loep genomen en zijn er stappen genomen om deze te verbeteren. Standaard is er nu op donderdagavond altijd overleg tussen de trainers van die selecties (Harold Wekema, Martijn ter Horst en Harold van der Sleen). Eén en ander wordt door de technische commissie begeleid.

Resultaat is dat er nu bij de eerste twee bekerwedstrijden al een “A” junior speler mee is met de selectie. In de eerste wedstrijd uit bij ONT heeft Rutger Klaassen mee gedaan en zelfs de hele wedstrijd gespeeld!

Ondanks het verlies (4-2 ONT- FC Assen) heeft Rutger het goed gedaan, het verlies kwam door het hele team. De hoofdtrainer was tevreden: “Rutger heeft naar kunnen gepresteerd, inzet was goed!”

Vandaag maakt Joël Kaptein zijn debuut, of hij wordt opgesteld in de basis is nog niet bekend, hopelijk ziet de trainer een kans om hem te laten spelen. Aftrap is om 14 uur op sportpark de Hoogspanning voor FC Assen tegen GOMOS.