Dorjani van der Heide, Dolf Nanlohy & Josias Eshuis ook naar FC Assen

Nadat eerder al Jordi van der Veen (keeper), Mart Oosting en Sergio Danhof ja hadden gezegd tegen trainer Harold Wekema, zijn er wederom 3 nieuwe spelers te melden voor de FC Assen, Dorjani van der Heide, Dolf Nanlohy en Josias Eshuis. Ook Alessandro Hut komt naar FC Assen voor het 2e.

Dorjani van der Heide

Dorjani van der Heide komt over van FC Emmen, hij is officieel nog A junior. Hij speelde van jongs af aan al bij FC Assen en werd ontdekt door FC Emmen toen hij eerste jaars C was. Als 2e jaars C ging hij naar Emmen en speelde selectie tot de eerste jaars A. Hij speelde 2 jaar als linksbuiten en 2 jaar als linksback.

20170517 Dorjani van der Heide

In de winterstop besloot hij te stoppen en meldde hij zich een aantal weken geleden weer bij zijn oude club om in het 2e te willen spelen. Zijn kwaliteiten kwamen echter al gauw boven drijven en de hoofdtrainer besloot hem te vragen of hij bij de selectie wilde aansluiten.

Dorjani speelt graag midmid en kan ook op als linksbuiten goed uit de voeten, afgelopen zondag speelde hij nog bij FC Assen 2 mee in de laatste competitiewedstrijd en scoorde 3x! Wij wensen hem veel succes komend seizoen!

Dolf Nanlohy

Dolf Nanlohy speelde afgelopen seizoen voor Be Quick 1887 in het beloften (2e) elftal. Dolf begon bij LTC in de jeugd om vervolgens naar ACV over te gaan, daar speelde hij in het 2e. Daarna keerde hij terug bij LTC om 3 jaar in het eerste te voetballen, om vervolgens afgelopen seizoen dus bij Be Quick te spelen.

20170517 Dolf Nanolu

Hij kan op het middenveld uit de voeten, als ook in de verdediging. Wij wensen Dolf veel succes in de 1e klasse met FC Assen.

Josias Eshuis

Josias Eshuis is ook begonnen bij LTC in de jeugd en heeft later de overstap naar ACV gemaakt in de jeugd. Daar speelde hij in C1 tot aan de A1 en toen nog 2 jaar in het beloften team (2e).

20170517 Josias Eshuis

Vervolgens maakte hij de overstap naar het eerste bij ACV. Daar heeft hij 4 seizoenen gespeeld als linksback, echter is zijn favoriete positie op het middenveld. Wij wensen Josias veel succes komend seizoen met FC Assen!

Naast deze 3 spelers hebben we eerder al verwelkomd Jordi van der Veen, Mart Oosting en Sergio Danhof. En er zijn gesprekken gaande met verschillende spelers van de huidige selectie die nog niet zeker wisten of ze door zouden gaan.

Huidige selectie

Van de huidige selectie hebben wel toegezegd door te gaan: Dzenan Sarkinovic, Tim de Winter, Renzo Hoving, Emir Ahmed, Camiel Sewuster, Faisal Rabhi en Thijs Brandhorst. Ook met een 3-tal spelers van het tweede worden gesprekken gevoerd.

Aanwinst voor FC Assen 2, Alessandro Hut

Ook voor het 2e elftal is trainer Martijn ter Horst bezig om versterkingen te halen. Eén daarvan is Alessandro Hut, van kleins af aan al spelend bij FC Assen. Als 2e jaars A maakte hij een uitstapje naar ACV om vervolgens dit seizoen bij Veenhuizen 1e elftal te spelen. En nu dus terug, veel succes komend seizoen met FC Assen 2 en wie weet, als je je goed laat zien?

FC Assen hoopt komende week alle eindjes voor elkaar te hebben en de gehele selectie voor seizoen 2017-2018 in de 1e klasse bekend te kunnen maken.