E-mailadressen registreren

De nieuwe voetbal.nl app komt er aan. Met de komst van de nieuwe Voetbal.nl app ontstaan er nieuwe communicatiemogelijkheden tussen verenigingen en hun leden. In combinatie met bestaande Sportlink producten kan de Voetbal.nl app worden gebruikt om leden te informeren over activiteiten op de vereniging, hun trainingen en vrijwilligerstaken. Zo kun je leden nog meer en nog beter bij je club betrekken. Wanneer er wat beschikbaar komt, lees je op de website van Sportlink.

Het e-mailadres dat bij leden geregistreerd staat is hierbij van groot belang. Leden hebben dit e-mailadres nodig om een account aan te maken en hun eigen programma in te zien. Het e-mailadres in Sportlink wordt de gebruikersnaam van het nieuwe account van leden. Dat account kan ook worden gebruikt voor de Wedstrijdzaken app die nu al in het Zaalvoetbal wordt gebruikt en straks ook in het Veldvoetbal gebruikt gaat worden. Voor meer informatie over de Wedstrijdzaken app lees hier.

FC Assen heeft dus van alle leden een volledig en juist e-mailadres nodig. Hebben wij die van jou? Geef hem anders door via secretaris@fcassen.nl ovv naam spelend lid.

Waarom zou je dit doorgeven? Door deze eenmalige investering in de administratie kun jij straks via de nieuwe voetbal.nl app nog beter op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Via de nieuwe voetbal.nl app en via de wedstrijdzaken app kun je vervolgens zelf jouw e-mailadres onderhouden. Onze administratie zal daardoor altijd op orde zal zijn en blijven.