Een goede voorbereiding… Speciaal voor Leiders, Trainers en Ouders!

Let op: dinsdag 19-9 ouder-/leideravond bij FC Assen. Onderstaande onderwerpen staan op de agenda! Kom langs, start 19:30 (O7-O11) en 21:00 uur (O13&ouder)

We zijn weer begonnen. De eerste ronde bekerwedstrijden is gespeeld en komend weekend start de competitie. Iedereen heeft vast gemerkt dat er veel zaken zijn veranderd. Of als je in een nieuwe leeftijdsgroep zit er nieuwe zaken bij komen kijken om lekker je wedstrijd te kunnen spelen. Om de voorbereiding goed op orde te hebben hierbij nog een aantal belangrijke tips! Zorg ervoor dat jij en jouw team op de hoogte is van alle regels.

Samen als team moeten jullie er zo voor kunnen zorgen, dat de wedstrijden van jullie kinderen doorgang kunnen vinden! We hebben hierbij ècht de hulp van jullie als ouders nodig, als vereniging kunnen we niet zonder jullie ondersteuning!!

Op alle plekken binnen onze vereniging is hulp nodig om op wedstrijddagen zaken mogelijk te maken. Zowel in de kantine (keuken/bar) als in de bestuurskamer (wedstrijdcoordinator) en op het veld (pupil-/scheidsrechters). Lijkt het jou leuk om te helpen, meld je dan aan door een mail te sturen naar Rosemerijn van der Laan (vrijwilligers@fcassen.nl) of bij Fred Brookman (scheidsrechter@fcassen.nl)