FC Assen erkend SBB Leerbedrijf

Afgelopen week is de FC Assen erkend als SBB leerbedrijf, vanaf nu kunnen
studenten die een MBO opleiding volgen terecht bij FC Assen om hun stage te volgen.
FC Assen SBB Erkend Leerbedrijf
FC Assen SBB Erkend Leerbedrijf
Officieel moment SBB Erkend Leerbedrijf
Patrick Fekkes en Fred Brookman nemen SBB schildje in ontvangst.

 

 

 

 

 
Een interessante ontwikkeling voor zowel FC Assen en SBB. We kunnen elkaar op diverse manieren een mooie dienst bewijzen. Studenten kunnen bij hun vertrouwde club hun stage afwerken. Dit onder begeleiding van een bekend en vertrouwd persoon. Voor beide een win win situatie!

 

Wat is het SBB precies.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is het loket voor leren in de praktijk.SBB erkent leerbedrijven waar studenten terecht kunnen voor een stage of leerbaan. SBB spreekt af wat een student moet weten en kunnen om zijn diploma te behalen.SBB levert feiten en cijfers om te zorgen dat het opleidingsaanbod aansluit op de vraagvan bedrijven of verenigingen.

Samenwerking.

SBB werkt samen op landelijk, sectoraal en regionaal niveau. Zo richten we ons in 35 arbeidsmarktregio’s samen met scholen en leerbedrijven, maar ook met gemeenten en UWV, op verschillende aspecten en leerbanen.

Een mooie uitdaging voor een vereniging als FC Assen om studenten de gelegenheid te geven om binnen hun vereniging hun stage te kunnen afwerken. Dit binnen de mogelijkheden van de vereniging.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Patrick Fekkes, p.fekkes@fcassen.nl of Fred Brookman, tc@fcassen.nl