FC Assen – Noordster

FC Assen 1 – Noordster 1, FC Assen 2 – SVV ’04, FC Assen 4 – Beilen 5

FC Assen 1 – Noordster 1, aftrap 14 uur, wordt vooraf gegaan door FC Assen 2 – SVV ’04 en FC Assen 4 – Beilen 5 om 11 uur.

Bij het eerste zal voor het eerst een pupillen clinic worden gegeven om 12.15 tot 12.45 uur aan  J09-1, J09-2 en J09-3 verzorgd door spelers van 1e. Aansluitend gaan de jonge FC Assenaren naar de kantine voor een patatje en een drankje en gaan ze samen met FC Assen en Noordster het veld op. Aftrap wordt verricht door de pupil van de week.

In de 2e klasse L mag FC Assen het opnemen tegen Noordster uit Oude Pekela. De Groningers met coach Jaap Danhof aan het roer, hebben nog maar 1 wedstrijd gespeeld (doordat deze klasse 13 teams heeft, is er ieder weekend 1 club vrij), dus beide teams zijn nog ongeslagen. FC Assen zal er alles aan gelegen zijn om de ongeslagen status te behouden na de krappe 0-1 zege bij Hoogezand afgelopen week. Coach Harold Wekema moet één van zijn spitsen missen, Henry Mansaray kreeg tot ieders verbazing een rode kaart. Zelfs VV Hoogezand snapte er helemaal niets van, echter zit er altijd 1 wedstrijd schorsing aan een rode kaart vast, dus Henry mag toekijken. Voor de rest zijn er wat kleine zorgen bij Marcel Koster en Dion Oortwijn, die allebei met pijntjes lopen. De rest van de selectie is fit en er gaan ook een paar spelers bij het 2e mee eerder die ochtend.

Selectie FC Assen:

1 Morten Otto
2 Tim de Winter
3 Thijs Brandhorst
4 Remon Bel
6 Raymond Ouderdorp
7 Ryan Bruinsma
8 Jeffrey Wu
10 Jeroen Bergsma
11 Mustapha Mansaray
12 Safan Tauran
13 Ricardo Smit
14 Dzenan Sarkinovic’
15 Martijn Vos
16 Faisal Rabhi
19 Marinus Gerding
20 Sander Faassen
Harold Wekema, trainer/coach
Bas Vogelzang. ass. trainer
Andre Sturre, verzorger
Bouke Pakes, leider
Karste Vogelzang, grensrechter

Selectie Noordster

1 Stef Banning ( keeper)
2 Damy Sinot (reserve Keeper)
3 Serhat Yilmaz
4 Lars Horlings
5 Rick Lange
6 Graddus Abbas
7 Chritian Drent
8 Achmed Yousif
9 Kees Dun ( aanvoerder )
10 Mark Wever
11 Casper Booneschansker
12 Ronald Kuil
13 Frank Davids
14 Aaron Meijerhof
15 Yourie Beerlings
16 Rik Wubs

Trainer : Jaap Danhof
Ass. trainer : Jules Blaauw
Leider : Hilbert Beerlings
Ass. scheidsrechter : Rick Sinot
Verzorger : Gert-Jan Griffioen

Bij FC Assen 2 komt SVV ’04 uit Schoonebeek op bezoek. De mannen in het zwart-wit verticaal gestreept speelden eerder gelijk en wonnen 1 keer, terwijl de 2e selectie een uitstekend begin kent met 2x winst en alleen aan kop gaat in de 1e klasse B. Laten we hopen dat ze de goede lijn door kunnen trekken, interim coach Martijn ter Horst zal er zeker voor gaan.

FC Assen 4 mag het opnemen tegen Beilen 5, beide teams hebben na 1 wedstrijd 3 punten. Winst telt bijna dubbel zou je zeggen.

Allen veel succes! Publiek, kom lekker kijken, het wordt een mooie voetbaldag.