FC Assen op bezoek bij Raptim: uitslag 1-3 !

Voorbeschouwing:

Het 1e team reist morgen wederom af naar Coevorden, ditmaal is de VV Raptim de tegenstander en weer is het de nummer 1 van de lijst waar de opwachting wordt gemaakt.

Na het goede resultaat van vorige week thuis tegen Rolder Boys op zaterdagavond (3-1) zijn de verwachtingen gespannen. Natuurlijk is het een topwedstrijd en iedereen kan van iedereen winnen in de 2e klasse L. Maar eerst moet de bal gaan rollen. Raptim heeft geen verlies geleden nog dit seizoen, net als FC Assen, maar de formatie van trainer Harold Wekema heeft al wel 3x gelijk gespeeld.

Afwachten maar, de voorspellingen tonen een gelijk spel, maar winst zou natuurlijk super zijn.

Verslag:

VOETBAL – Raptim weet weer wat verliezen is. Nadat de eerste vijf wedstrijden van de competitie werden gewonnen, was FC Assen in Coevorden met 3-1 te sterk.

Grote man aan de kant van de Assenaren was Dzenan Sarkinovic. De spits scoorde alle Asser treffers.

De ploeg van de grieperige trainer Harold Wekema begon sterker aan de wedstrijd, zonder dat het grote kansen kreeg. De koploper zakte ver in, maar werd op de counter zelden gevaarlijk. Na ruim twintig minuten spelen, kreeg Raptim de eerste kans, maar slecht uitverdedigen van Assen werd niet afgestraft.

Veel meer viel er voor het publiek in de eerste helft niet te genieten en gingen beide ploegen zonder treffers rusten.

In de tweede helft hoefde het publiek maar zeven minuten te wachten op de eerste treffer. Dzenan Sarkinovic reageerde attent op een voorzet en schoot de bal uitstekend binnen (0-1).

Door de treffer werd de wedstrijd eindelijk opengebroken. Assen verzuimde direct na de 0-1 de voorsprong uit te bouwen. Raptim knokte zich terug in de wedstrijd en halverwege de tweede helft bracht Fabian Greve de thuisploeg weer langszij (1-1).

Lang kon Raptim niet genieten van de gelijkmaker. Amper tien minuten later bracht Sarkiniovic, met zijn tweede treffer van de middag, de Assenaren weer aan de leiding. Omdat Mustapha Mansaray drie keer, alleen voor keeper Van der Haar miste, bleef het tot het einde spannend. In blessuretijd bracht Sarkinovic aan alle onzekerheid een einde.