FC Assen – Rolderboys

Zaterdagavond 8 oktober ontvangt FC Assen Rolder Boys op sportpark de Hoogspanning.

Aftrap is om 19.30 uur, voor de wedstrijd is er een clinic voor de teams van de week, JO11-1, 2 & 3. Zij gaan na de clinic met de spelers het veld op en de spelers van de week zullen de aftrap verzorgen. Clinic wordt verzorgt door spelers en staf van het eerste.

Terugblik vorig weekend

Afgelopen zondag 2 oktober speelde het 1e bij Germanicus uit Coevorden. De ook in het zwart/geel spelende Coevordenaren  tegen de in het inmiddels bekende oranje/blauwe uit-tenue spelende FC Assen, zorgden beide teams voor een spannende wedstrijd. Echter werden de kansen niet verzilverd en eindigde de wedstrijd in een 0-0.

Dit is voor FC Assen de derde gelijkspel in de 2e klasse L, nog steeds haalt de selectie van trainer Harold Wekema punten uit iedere wedstrijd. Echt ontevreden was de trainer nu niet, beide teams waren sterk, speelden goed voetbal, alleen de afronding was er niet. Gelukjes waren er aan beide kanten, Germanicus had een paar goede kansen, net als FC Assen, einduitslag gaf een goede verhouding van de krachten weer.

Door het gelijkspel is FC Assen iets gezakt en staat nu 5e op de ranglijst. Die wordt echter wel wat onduidelijk, doordat er met een oneven aantal wordt gestreden, is er ieder weekend een team vrij.

http://www.voetbalnoord.nl/klasse_ranglijst.html?a=2&klasseid=201603252