FC Assen – Valthermond & FC Assen 2 – Rolder Boys 2

Zondag 6 november heeft 3 mooie wedstrijden op sportpark de Hoogspanning

Om 11 uur trappen FC Assen 2 af tegen Rolder Boys 2 en FC Assen 4 neemt het op tegen Noordster 4.

De jeugdteams JO11-4, 5 & 6 krijgen om 12 uur een clinic verzorgd door de assistent trainer Bas Vogelzang en aantal spelers van het 1e. Na de clinic krijgen de spelers een patatje en drankje en maken zich klaar om mee te gaan in de line-up voor de hoofdwedstrijd van de middag om 14 uur.

Dan speelt het FC Assen tegen de VV Valthermond. Het eerste staat op een knappe 4e plek en de gasten uit Valthermond staan 5e op slechts 2 punten. Met recht dus weer een belangrijke wedstrijd voor de mannen van trainer Harold Wekema.

Nieuwe koploper voor nu is Beilen die Germanicus zaterdagavond knap hebben verslagen in hun uitwedstrijd in Coevorden. (1-3) Germanicus is nu nummer 2e met evenveel punten (met 1 wedstrijd meer gespeeld) en Raptim uit Coevorden staat 3e.

Aangezien zowel Raptim als FC Assen maar 1 punt achter staan op de eerste twee kan de zondag een hele bijzondere worden. Raptim heeft wel een wedstrijd minder gespeeld als FC Assen, dus als beiden winnen worden zij de nieuwe nummer 1 en FC Assen nummer 2. Maar als Raptim verliest en FC Assen wint……………

stand-5-11-16-zondag-2l

We zullen het zien, de ballen rollen allemaal gelijktijdig om 14 uur.

We wensen u allen een fijne voetbaldag toe.