Indeling B-junioren gewijzigd

Beste ouders/verzorgers en spelers van B2/B3 en B4,

Vanwege het feit dat onze B4 maar 8 spelers tot zijn beschikking heeft zijn wij genoodzaakt de B4 op te splitsen bij B2 en B3. Dit houdt dus in dat wij komend seizoen geen B4 elftal op de been kunnen brengen. Voor de verdeling van B2 en B3 betekent dit dat de B4 spelers verdeeld worden over B2 en B3. In onderstaande lijsten staan de namen die spelen in B2 en B3:

Team B2 bestaat vanaf nu uit de volgende spelers:

L. van der Wal, D. Kuipers, K.M Hoving, S. Hardy, T. Kooij, V. Terveer, M. Ratering, T. Pepping, P.G den Herder, D.J. Hagendoorn, I. van Rutten, N. Mulder, D.J van der Steen, T. Raveenthiran, R. Datema, L. van der Kloo en A. Kanagaratnam.

 

Team B3 bestaat vanaf nu uit de volgende spelers:

R. Eijklaar, K. van der Laan, L. Schutten, H. Haans, M.R de Wilde, Y. Hajiagha, A.A van Tenthof van Noorden,        N. Oostland, R. Hulleman, F. el Salim, J.T Stoffers, M. van Lottum, R. de Jonge, M. de Jonge, B.J.C Berendsen, M. el Salim, M. Mulder, D.R. Vermeij.

 

Voor B2 en B3 zijn inmiddels trainers aangesteld en de trainingen zijn begonnen. Helaas hebben wij voor beide teams nog geen leiders. DIT IS WEL NOODZAKELIJK OM DE WEDSTRIJDEN TE KUNNEN SPELEN!! (GEEN LEIDER = GEEN TAS EN NIET SPELEN) Als je belangstelling hebt om als leider te fungeren kun je contact opnemen met Harold van der Sleen (coördinator A en B junioren) op telefoonnummer:  0624767286 of mailen naar: haroldi21@hotmail.com