JO8-1 op bezoek bij voetbalschool FC Groningen

Op 15 oktober heeft FC Assen JO8-1 een toernooi  gespeeld op uitnodiging van de regionale voetbalschool van FC Groningen. Op deze zonovergoten ochtend lagen de velden bij LTC in Assen er perfect bij om lekker te voetballen. Voor deze ochtend had FC Assen versterking van Owen en Damian uit de JO8-2, aangezien twee van onze eigen jongens de kleuren van FC Groningen verdedigen op zondag.

De opzet van de ochtend bleek een mixed-toernooi te zijn, waarbij de jongens van FC Groningen, FC Assen en tweede gastteam ACV JO8-1 werden verdeeld in vier teams. Zo kon het gebeuren dat de tegenstanders van de vorige dag (de derby FC Assen – ACV stond op het programma op zaterdag) nu ineens je teammaatjes waren. Gelukkig waren de jongens snel gewend en werd er met veel plezier gespeeld. De spelvorm was 6 tegen 6, net als op de zaterdagen: klein veld en groot doel. Doelpunten gegarandeerd!

Na drie wedstrijdjes zat rond 11:30 uur het toernooi er alweer op. Een leuke ervaring voor ons hele team en de winnaars gingen met een mooie oorkonde naar huis.