Keepersdag bij FC Assen! Schrijf je nu in…

Op vrijdag 21 oktober organiseert Keepersschool Onder de Lat voor de tweede keer een keepersdag. Ben jij een keep(st)er tussen de 6 en 18 jaar? Schrijf je dan snel in voor deze super leuke én leerzame dag!

Na een succesvolle eerste keepersdag in de meivakantie organiseert Keepersschool Onder de Lat in de herfstvakantie wederom een keepersdag.
Op deze dag gaan we alle aanwezige keep(st)ers een leuke en leerzame dag bezorgen vol keeperstrainingen en als afsluiting een spannend eindspel waar leuke prijzen mee te winnen zijn.
In het eerste deel van het programma volg je professionele trainingen om je techniek, inzicht en kracht te verbeteren met behulp van speciale hulpmiddelen.
Na een gezamenlijke lunch volgt een tweede training met daarin een demonstratie training waarna er wordt afgesloten met een eindspel. Na het eindspel sluiten we de dag af in kantine waar ook de prijzen worden uitgereikt.
Er zijn prijzen voor de winnaars van het eindspel en ook wordt er per leeftijdscategorie een prijs uitgereikt aan de talentvolste keep(st)ers!

Alle keepers worden ingedeeld op leeftijd en niveau zodat de keepersdag voor álle keepers, beginnend of al ver gevorderd, geschikt is.

De kosten voor de keepersdag bedragen €19.- per persoon en dit is inclusief lunch en drinken.

Word jij de beste keeper … ? Geef je snel op want er zijn een beperkt aantal plaatsen!

Aanmelden kan via: http://keepersschoolonderdelat.nl/

Met vriendelijke groet,
John Vos