Nieuwe voetbal apps online

Met de vernieuwde voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van het programma en alle updates rondom je eigen team(s) en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit.

 

Ben je aanvoerder, teammanager of clubscheidsrechter? Download dan de nieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club. Op de website van KNVB Assist vind je een drietal handige instructievideo’s, neem daar vast een kijkje!

Beide apps zijn te vinden in de App Store en Google Play