Noordster – FC Assen (inhaal)

Inhaalwedstrijd Noordster tegen FC Assen staat voor vanmiddag gepland, aftrap 14 uur in Oude Pekela.


 

Vorige nieuws:

Na het eerste verlies in 34 wedstrijden in de competitie staat aanstaande zondag gewoon de volgende wedstrijd gepland: Noordster – FC Assen.

In Oude Pekela zullen de mannen met de voeten op de grond, de wetenschap dat het bij het begin gewoon 0-0 staat, de rug moeten rechten en er weer vol voor moeten gaan! Kop omhoog!

Het zat er natuurlijk aan te komen en de resultaten komen je niet aanwaaien, daar moet je hard voor werken. En omdat je de koploper bent, wil iedereen van je winnen en zijn ze extra gemotiveerd. Hoogezand had ook nog appeltje te schillen met ons vanwege het verlies van hunzelf thuis. Ach, en verliezen hoort ook bij voetbal.

De uitwedstrijd in Olde Pekel, zoals ze in Grun zeggen, zal wederom niet makkelijk worden. Thuis wist FC Assen niet verder te komen dan 1-1, een wedstrijd waarvan later werd gezegd dat er onnodig 2 punten zijn blijven liggen. Ook de Pekelders zullen denken ons te kunnen aftroeven en laten we nu niet denken dat ze makkelijk zijn te hebben, omdat ze onderaan staan!!! Noordster heeft de laatste wedstrijd gewonnen, dus hun spirit zal verbeterd zijn en thuis is een ploeg altijd gevaarlijker. Dus 22 man het veld in, een bal erbij en ballen maar.

Aftrap 14 uur op sportpark Oude Pekela, sportlaan 1, u bent van harte welkom om ons aan te moedigen.

Mocht het onverhoopt zondag tot afgelasting komen, dan heeft trainer Harold Wekema een schaduwwedstrijd geregeld tegen GOMOS om 11.30 uur in Haren (bij de VV Haren)

Met vriendelijke groet,

Karste Vogelzang

Selectie (wedstrijdselectie is nog niet bekend)

1e elftal
Morten Otto
Tim de Winter
Emir Ahmed
Thijs Brandhorst
Dion Oortwijn
Raymond Ouderdorp
Jeffrey Wu
Henry Mansaray
Mustapha Mansaray
Safan Tauran
Ricardo Smit
Dzenan Sarkinovic
Martijn Vos
Faisal Rabhi
Camiel Sewuster
Renzo Hoving (k)
Staf
Harold Wekema
Bas Vogelzang
Bouke Pakes – Karste Vogelzang
Andre Sturre