FC Assen Heren 35+

Teamweekend 2018

Afgelopen weekend was het zover dat het jaarlijkse uitje ons weer deed afreizen naar onze oostenburen. Deze keer naar het rustieke Bochum, gelegen in het bekende Ruhrgebied. De reisleiders, Luuk-Jan en Martin hebben ook deze keer weer hun uiterste best gedaan om er een geslaagde trip van te maken. Een hotel, midden in het centrum, een club om tegen te spelen, vervoer, enz. Alles perfect geregeld! En met de zon strak aan de hemel en een temperatuurtje van ca. 14 graden kon dit weekend niet meer stuk.

Schwarz Weiss Eppendorf is de club waar we de wedstrijd tegen hebben gespeeld. 11 tegen 11. We hebben een meer dan uitstekende wedstrijd gespeeld en meerdere goede kansen gehad. De beslissing van de wedstrijd viel ook pas in de laatste minuut toen SW Eppendorf de 9-1 maakte. Daarvan werden zeker 8 goals gemaakt door de mannen van Schwarz Weiss, overigens in het blauw gekleed, omdat keeper Martin werd verblind door de zon. Na de wedstrijd gingen we toch enigszins teleurgesteld terug naar de kleedkamer. Maar al snel veranderde de teleurstelling in blijdschap want één van de mannen van SW kwam binnen met een heerlijk, verkoelend glas drinken en roken we dat de barbecue werd opgestookt!

Luuk-Jan overhandigde alle tegenstanders een Überraschung met Holländische Produkte zoals Hagelschlag und StroopWäffeln. Nadat duidelijk was geworden dat de 3e helft in ons voordeel was beslist, werd er onder het mom van Kameradschaft afgesproken dat we samen met een aantal nieuw verworven SW vrienden nog even de stad in gingen. Het werd een gezellige avond waarin veel ervaringen over en weer werden uitgewisseld. Er werden plannen gesmeed om de returnwedstrijd bij ons in Assen te doen. Binnenkort zullen we hier mee aan de slag gaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend welke uitstekend georganiseerd was!