FC Assen MO13-1

Teamnieuws

  • “Thermo aan of niet?” That’s the question

    Pesse uit? dat gaat echt niet door….. Wel dus. De teller gaf -3 aan, het had de hele week geregend en er waren al een aantal wedstrijden afgelast op de velden van SV Pesse. Vraagtekens dus bij de ouders en begeleiding van FC Assen MO13-1. Ergens midden in de nacht vroeg de leidster zich dit via een appje ook af, “gaat de wedstrijd door? Zie dat het blijft vriezen, ivm het veld” Uiteraard heb ik haar keurig beantwoord maar dan wel om 06:50.

  • “Als wij de bal hebben, kunnen hun niet scoren.”

    Goed was het niet vandaag, 3 punten leverde het wel op. Met een gemankeerde ploeg door de afwezigheid van Jasmijn, Sophie en Anna en daarnaast de blessures van Britt en Meike was het zwoegen voor de meiden van FC Assen MO13-1. Onrustig in de passing en een gebrek aan felheid leverde een schouwspel op waar weinig hoogtepunten waren te noteren. Toch kwam de overwinning geen moment in gevaar. Dit kwam vandaag vooral door de solide verdediging die geen kansen weg gaf.

Spelers

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"2000","center_mode":"false"}

Begeleiding

Trainer:
Remko Niestijl

Leiders:

Toernooien

Geen items gevonden