FC Assen MO13-1

Teamnieuws

  • Sweel of Zweel?

    Met een huis vol pubers op de bank die zich hardop afvragen wie de mol is vraag ik mij af waarom VV Sweel met een S is en niet met een Z zoals het dorp Zweeloo. Nieuwe spelling? Opstandigheid? Foutje? In de clubhistorie lees ik verschillende fusies tussen dorpsclubs maar toch allemaal vanuit Zweeloo en niet vanuit het nabijgelegen Sleen. De S blijft vooralsnog onbeantwoord en dat frustreert. Wie is de mol dan maar… Lastig aangezien dat pas over 2 uurtjes bekend wordt en mijn mol er al weken uit ligt.

  • “Het kan dus wel”

    Soms weet je al vantevoren dat een bepaalde wedstrijd, de wedstrijd van het jaar zou kunnen gaan worden. Het was onze 1e competitiewedstrijd van de voorjaarsreeks en de tegenstander van vandaag was VV Gorecht MO13-1. De leken onder jullie als lezers zegt dit niet zoveel maar voor de volgers van meidenvoetbal en specifiek deze lichting meiden is dit een affiche waar je U tegen zegt. Dit heeft alles te maken met de historie van dit beladen duel.

Spelers

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"2000","center_mode":"false"}

Begeleiding

Trainer:
Remko Niestijl

Leiders:

Toernooien

Geen items gevonden