FC Assen MO13-1

Teamnieuws

  • WE GAAN NAAR JOURE TOE!!!!

    Wat een jaar beleefd het geweldige team van FC Assen MO13-1. Bekers en kampioenschappen worden gewonnen maar het belangrijkste, er straalt zoveel lol en spelvreugde van af dat het aanstekelijk is. Vandaag stond de halve finale van de beker op het programma en daar werd met veel spanning naar uitgekeken. De bekercompetitie is toch wel “het” ultieme kampioenschap van Noord Nederland te noemen. 84 MO13 teams uit heel Noord Nederland begonnen vorig jaar augustus aan de bekercompetitie en 2 teams spelen uiteindelijk de finale op 02 juni.

  • MO13-1 op het NK

    Donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, was het zover voor FC Assen MO13-1. Het NK voor MO13-1 teams in Alkmaar stond op het programma. Om eerlijk te zijn is het niet het echte NK maar een commercieel toernooi waar met districtsvoorrondes het deelnemersveld wordt bepaald. Op deze manier krijg je dus wel de beste MO13-1 teams van Nederland bij elkaar en is de prestige en het spelniveau dus hoog te noemen. In alle vroegte werd er verzameld op de parkeerplaats van FC Assen door de selectie.

Spelers

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"2000","center_mode":"false"}

Begeleiding

Trainer:
Remko Niestijl

Leiders:

Toernooien

Geen items gevonden