Tourevent Assen – Düsseldorf 2017 – DOE JIJ OOK MEE?

Harold Wekema en Bouke Pakes (trainer en teamleider van FC Assen 1) organiseren een fietstocht (op de racefiets) van Assen naar Düsseldorf (260 km). Omdat er veel actieve fietsliefhebbers bij FC Assen zijn willen wij graag deze personen de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit fantastische evenement.
 .
Hier staat alle informatie over onze fietstocht van Assen naar Düsseldorf op vrijdag 30 juni 2017   Assen-Düsseldorf-Tourevent-2017.pdf (40 downloads) . Een fantastische uitdaging voor iedere sportieve fietser en dan een dag later aanwezig te kunnen zijn bij de proloog van de Tour de France in het altijd gezellige Düsseldorf. Dit mag je gewoon niet missen. Je kunt je als deelnemer opgeven, maar ook als supporter. Wanneer 260 km te ver is, is een kortere afstand ook mogelijk.
 .
Vanuit FC Assen doen in ieder geval de hoofdtrainer, de teamleider, Remco Niestijl (trainer meiden FC Assen) en de vrouw van Wil ter Horst al mee. Maar er zijn vast wel meer FC Assen leden/betrokkenen die mee willen doen. Geef je op!