Update bekercompetitie FC Assen

In de meivakantie is er flink gebekerd door de teams die FC Assen nog vertegenwoordigen in de bekercompetitie. En over het algemeen met goed resultaat!

MO13-1 speelde op 26 april een spannende uitwedstrijd tegen de meiden van Achilles 1894, waarbij de geel/zwarten net met 1-2 aan het langste eind trokken. Nog tijdens de vakantie stond de volgende wedstrijd al op het programma. Weer een uitwedstrijd, nu naar NEC Delfzijl. Hier werd overtuigend met 0-4 gewonnen. Zie ook het wedstrijdverslag van beide wedstrijden. Onze meiden nemen het in de halve finale op tegen VC Trynwalden MO13-1. Deze keer een thuiswedstrijd, de wedstrijd wordt gespeeld op 19 mei.

JO13-2 speelde op 12 mei de kwartfinale tegen ST Omlandia/GEO JO13-1. Afzeggingen wegens vakantie hadden Omlandia doen besluiten een aantal dispensatiespelers toe te voegen, mede waardoor onze jongens een maatje te klein bleken. De kwartfinale is dus het eindstation, toch een mooie prestatie.

JO8-1 kende in de 2e knock-out ronde weinig problemen met VVS JO8-1 uit Oldambt. De avondwedstrijd op 9 mei op De Hoogspanning leverde veel doelpunten op, waarbij er door het aanwezige publiek net zo hard werd gejuicht voor de beide doelpunten van de jongens uit Oldambt als voor onze eigen goals. Op 16 mei is de volgende tegenstander Muntendam JO8-1.

JO8-2 speelt in dezelfde poule als JO8-1 en moest dezelfde avond uit tegen De Treffer’16 JO8-1. Dit team uit Tweede Exloërmond versloeg in de vorige ronde nog FC Assen JO8-3. Deze keer wist FC Assen echter de winst te pakken. Na 40 minuten voetbal stond er 4-8 op het bord en mag ook FC Assen JO8-2 zich gaan opmaken voor de volgende ronde op 16 mei. Tegenstander in deze thuiswedstrijd is ST Glimmen/Yde de Punt JO8-1.

Wordt vervolgd.