Vacature sponsorcommissie

Ter versterking van de Sponsorcommissie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde leden voor de Sponsorcommissie.

Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en FC Assen. Dankzij deze aanvullende inkomsten kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen (zowel op sportief als op sociaal gebied) realiseren.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle ‘commerciële activiteiten’ van de vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen  en uniformiteit te hebben binnen FC Assen. De sponsorcommissie heeft tot doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren onderling en de vereniging te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van sponsor-evenement om te netwerken.

We zijn op zoek naar een commercieel iemand die enthousiast en bereid is om actief sponsoren te werven binnen Kloosterveen, Assen en directe omgeving. Heb je creatieve ideeën op het gebied van sportsponsoring (voor de sponsor, maar natuurlijk ook voor FC Assen)? Dan zijn we uiteraard erg benieuwd en luisteren we graag!

Je kunt zelf bepalen op welke momenten je contact met de sponsoren onderhoudt. Per week zul je hier gemiddeld z’n 2 uur aan kwijt zijn. Zeker als er meerdere personen zich aanmelden voor de sponsorcommissie. De sponsorcommissie komt gemiddeld 1 keer per maand  bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden met elkaar te verdelen.

Wil FC Assen helpen of heb je vragen? Neem dan gelijk contact met ons op via commercielezaken@fcassen.nl