Voorlopige teamindeling MO17, MO15, MO13 en MO11 seizoen 2017-2018

Het voetbalseizoen is bijna ten einde dus is het traditioneel het moment om de voorlopige teamindelingen bekend te gaan maken. De teamindelingen zijn tot stand gekomen door intensief overleg tussen leiders en trainers. We hebben getracht om een ieder in een team te plaatsen die het beste past bij haar individuele ontwikkeling als speelster. Het teambelang is hierbij ondergeschikt. Er is dan ook gekozen om een aantal meiden vervroegd door te schuiven naar een hogere leeftijdsklasse en bij een paar anderen juist nog een jaar bij dezelfde leeftijdsklasse om zich individueel verder te ontwikkelen. Bij een aantal teams staan nog open plekken, deze zullen in de komende weken alsnog worden opgevuld door een aantal potentiële leden die op dit moment meetrainen met de verschillende teams en mogelijk binnenkort lid gaan worden. De onderstaande indelingen zijn dan ook voorlopig en zouden de komende weken nog kunnen veranderen. De definitieve teamindelingen zullen op 1 juli vastgesteld worden.

In de bijlage vind je de voorlopige teamindelingen.

Teamindeling-meiden-2017-2018.pdf (290 downloads)

 

De komende weken zal er nog een aantal keren met de nieuwe selecties getraind gaan worden om zo alvast een beetje aan elkaar te wennen. Ook zullen we nog proberen om een aantal oefenwedstrijden te regelen voor de verschillende teams. In de bijlage vind je het programma voor de komende weken per team. Hierbij zullen trainingstijden en dagen mogelijk afwijken van wat ze op dit moment gewend zijn. Na de zomer zal er weer een nieuw trainingsschema gepubliceerd gaan worden.

Programma-komende-weken-meiden.pdf (117 downloads)

 

Na deze bekendmaking van de teams zullen er in de komende weken de laatste hand worden gelegd aan het voorzien van leiders en trainers van de diverse teams.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn over deze indeling of andere vragen leven wat betreft het meidenvoetbal bij FC Assen dan kun je bellen met Remko Niestijl (0622438237) of mailen naar vrouwenvoetbal@fcassen.nl.