Kaboutervoetbal in Assen? Kom voetballen bij FC Assen! - FC Assen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kaboutervoetbal in Assen? Kom voetballen bij FC Assen!

Kaboutervoetbal in Assen? Kom voetballen bij FC Assen!

Kaboutervoetbal_25082023.png

Kaboutervoetbal is er voor alle kinderen van 4 t/m 6 jaar en betekent samen met leeftijdsgenootjes sporten. Het merendeel zal uiteraard met de bal zijn. Het is nog geen ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen.

Voor wie is het?
Het kaboutervoetbal is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 6 jaar. Jongens, meisjes, klein, groot, iedereen is welkom!

Wanneer is het?
Kaboutervoetbal wordt gegeven op vrijdagmiddag op Sportpark de Hoogspanning.

De trainingen zijn van 16:30 tot 17:30 uur.

Hoe werkt het?
De trainingen duren een uur. Onder leiding van ervaren trainers worden de kinderen op speelse wijze bekend gemaakt met het voetbalspel. Zo wordt de aansluiting naar de pupillenteams (vanaf 6 jaar) voorbereid.

Kosten
Er zitten geen kosten aan verbonden. In verband met verzekeringen is het noodzakelijk dat uw kind,  lid wordt van FC Assen. Op het moment dat ze in een pupillenteam geplaatst gaan worden, is men verplicht contributie te betalen.

Aanmelden
Ben je 4, 5 of 6 jaar ga da naar: https://www.fcassen.nl/234/aanmelden/ En kies hier voor: Kabouters

Ben je bijna 7 en wil je ook wedstrijdjes voetballen? Ga dan naar: https://www.fcassen.nl/234/aanmelden/ En kies hier voor: Spelend lid

Wanneer je aanmelding is ontvangen, krijg je via de email een bevestiging. Voor extra vragen kan je contact opnemen met kabouters@fcassen.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!