Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooien

ToernooienFC Assen streeft ernaar dat ieder team minimaal één toernooi per seizoen speelt. Meestal gebeurd dit ter afsluting van het seizoen, maar er is ook voldoende aanbod van toernooien op andere momenten. Bijvoorbeeld rond Hemelvaart of ergens in de winter (diverse boarding toernooien). Inschrijven gebeurt altijd op initiatief van de leider van een team. De meeste toernooien vragen geen inschrijfgeld. Inschrijfkosten voor bijvoorbeeld meerdaagse toernooien of indoor-evenementen worden door de teams zelf betaald.

Op deze pagina staan de toernooien in onze regio waarvoor FC Assen een uitnodiging heeft ontvangen, uiteraard is het mogelijk om een andere keuze te maken. De lijst wordt gedurende het seizoen aangevuld op het moment dat er nieuwe uitnodigingen binnenkomen.

Let op: aanmelden = deelnemen! Wel altijd onder voorbehoud van acceptatie door organiserende vereniging. Inventariseer daarom eerst of er voldoende spelers beschikbaar zijn en maak hierover goede afspraken met de ouders/spelers. Daarnaast graag ook de toernooi coördinator inlichten via toernooien@fcassen.nl. Deze kan eventueel helpen bij het inschrijven.

Denk bij het opgeven altijd even aan het vermelden van de klasse waarin het team speelt, dit maakt het voor alle partijen plezieriger. Mochten er vragen zijn over toernooien, kunnen die gesteld worden via bovenstaand email-adres.

Toernooien open voor inschrijving

Datum Toernooi Vereniging Categorie Klasse Deadline
11 juni 2022 AH jeugdtoernooi VV Gorredijk JO7 t/m JO12 alle  
11 juni 2022 Jantje Beton Toernooi VEV'67 JO7, JO8, JO9, JO10, MO11, MO13 (8 & 11-tal) alle 24 december 2021
18 juni 2022 Jantje Beton Toernooi VEV'67 JO11, JO12, JO13 alle 24 december 2021
           
           
           
           
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!