Vertrouwenscommissie FC Assen - FC Assen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vertrouwenscommissie FC Assen

Vertrouwenscommissie FC Assen

FC Assen wil een vereniging zijn waar leden elkaar en hun gasten behandelen op een open, sportieve en respectvolle wijze. Iedereen bij FC Assen moet met plezier sport kunnen bedrijven in een veilige omgeving.

Ondanks preventie kan er ook bij FC Assen ongewenst gedrag plaatsvinden dat strijdig is met onze eigen normen en waarden. Meestal kan men deze situatie zelf bespreken en oplossen met een trainer, leider of bestuurslid. Soms lukt dit niet en dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscommissie. 

De Vertrouwenscommissie wil graag het aanspreekpunt te zijn voor mensen die te maken hebben met ongewenst gedrag binnen de vereniging en die er niet in slagen dit zelf op te lossen. Bij ongewenst gedrag gaat het om gedrag waarbij iemand zich in zijn/haar persoonlijke integriteit voelt aangetast. Hieronder verstaan we o.a.:
• Seksuele intimidatie en misbruik
• Pesten en uitsluiten
• Agressie en geweld
• Intimidatie
• Discriminatie

Ongewenst gedrag kan zowel offline als online plaatsvinden!
Voor meer informatie verwijzen wij naar het “Reglement Vertrouwenscommissie FC Assen ”. 

Daarnaast wil de vertrouwenscommissie, samen met het bestuur van FC Assen, bijdragen aan preventie van ongewenst gedrag. In 2021 zullen we hier in kleine stappen aan werken, waarbij we zullen beginnen met het in kaart brengen van mogelijke risico’s. Mocht je ideeën hebben over het voorkomen van ongewenst gedrag binnen FC Assen en hierover met ons mee willen denken, dan komen wij graag met jou in contact. 
Je kunt in contact komen met de Vertrouwenscommissie door een mail te sturen naar: vertrouwenscommissie@fcassen.nl
Er wordt dan zo snel mogelijk door één van de leden van de Vertrouwenscommissie contact met je opgenomen. Meer informatie over de leden van de vertrouwenscommissie vind je hier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!