Kleding - FC Assen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding

De kledingcommissie zorgt ervoor dat ieder spelend (jeugd-)lid van FC Assen beschikt over een wedstrijdtenue.

Wedstrijdkleding
Aan het begin van het seizoen wordt de kleding uitgereikt aan de teamleiders. Aan het einde van het seizoen neemt de kledingcommissie alle kleding weer in, controleert, vult aan en zorgt dat het voor het nieuwe seizoen weer in orde is.

Presentatiepak
Elk lid kan na aanmelding (en bevestiging) zijn presentatiepak ophalen bij de kledingcommissie.
Bij jeugdspelers is de aanwezigheid van de ouder verplicht vanwege het tekenen van een bruikleenovereenkomst.  Voor dit trainingspak is een borg verschuldigt van € 25,-. 

Uiteraard is het mogelijk om een te klein geworden trainingspak om te ruilen.

Dit pak is bedoeld om van en naar de wedstrijden te dragen. Hierin trainen of voetballen is streng verboden. Alle trainers en leiders is gevraagd om hier op toe te zien.

Let op: Het is de verantwoordelijkheid van elk lid dat zijn presentatiepak alleen gebruikt wordt daar waar het voor bedoeld is. Bij schade, vanwege onverantwoord gebruik, (ter beoordeling door de Kledingcommissie) is de Kledingcommissie gemandateerd, door het bestuur, om de borg in te houden en eventueel geen nieuw pak uit te reiken.

Aanwezigheid kledingcommissie
Een keer in de 14 dagen op woensdagavond zit de kledingcommissie in de kantine. Je kan dan op  afspraak kleding ruilen of ophalen. Voor sokken hoef je geen afspreak te maken. De data waarop ze aanwezig zijn kun je terugvinden op onze website in de agenda en op clubtv op zaterdag.

Afspraak maken Maat presentatiatiepak doorgevenDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!