Samenwerking SKS Fysiotherapie en FC Assen - FC Assen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Samenwerking SKS Fysiotherapie en FC Assen

Samenwerking SKS Fysiotherapie en FC Assen

Ook dit seizoen heeft FC Assen weer een samenwerking met SKS Fysiotherapie. Het doel hiervan is om blessures vroegtijdig te signaleren en waar mogelijk te voorkomen.

SKS Fysiotherapie

SKS Fysiotherapie is een grote fysiotherapiepraktijk met zes locaties in Assen. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod van fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Enkele voorbeelden zijn manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en echografie. SKS is daarnaast ook actief bij meerdere sportverenigingen. Dit door middel van spreekuren op locatie en fysieke trainingen. Voor meer informatie zie www.sks-fysiotherapie.nl.

Wat houdt de samenwerking in?

Fysiotherapeut Jasper Landsheer is elke dinsdagavond aanwezig bij FC Assen om blessures te beoordelen en een eerste advies te geven over het herstel. Het spreekuur wordt gehouden in de EHBO ruimte aan het eind van de gang en is van 19:00 tot 20:00. Het spreekuur is voor jeugd en senioren. Wil je langskomen? Maak dan even een afspraak, dit kun je als volgt doen:

  • Laat je trainer contact opnemen met Jasper
  • Mail (met korte uitleg van de klacht) naar jlandsheer@sks-fysiotherapie.nl
  • Meld je aan via de SKS Fysiotherapie Blessure App (gratis te downloaden via de App Store)

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van FC Assen. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is zal besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg.

Kortom, voetbal je bij FC Assen en heb je een blessure of vraag? Neem gerust contact op. Wij proberen je dan zo snel mogelijk weer te laten voetballen!

Blessurepreventie

Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk doel van de samenwerking. Mocht je als speler, trainer, of ouder/verzorger vragen hebben dan zijn jullie van harte welkom op contact op te nemen met Jasper. 

Met sportieve groet,

SKS fysiotherapie

www.sks-fysiotherapie.nl | info@sks-fysiotherapie.nl | www.kinderfysiotherapie-noorddrenthe.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!