Lid worden - FC Assen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

Leuk dat je geinteresseerd bent om lid te worden van FC Assen!
Op deze pagina vind je alle relevante informatie en kun je ook het aanmeldingsformulier vinden.
Lees deze informatie goed door voordat je het formulier verstuurt.

Na het invullen van het aanmeldingsformulier zal de ledenadministrateur en de desbetreffende coordinator van de leeftijdscategorie contact met je opnemen om de aanmelding definitief te maken.

AanmeldingsformulierContributie per kwartaal

Senioren

€ 63,50*

O19

€ 55,00*

O17

€ 52,50*

O14 en O15

€ 50,00*

O12 en O13

€ 47,50*

O10 en O11

€ 45,00*

O8 en O9

€ 42,50*

O7

€ 22,50*

 35+ (7×7)  / Niet spelende leden

€ 27,50

* Let op: Bij de incasso worden ook de kosten voor kledingfonds (€6,25/kw.) en Grote Club Actie (€4,50/kw.) afgeschreven.

De opzegging of wijziging van het lidmaatschap dient voor 30 juni van het lopende seizoen te geschieden. Indien na 30 juni van het lopende seizoen het lidmaatschap wordt opgezegd, dan dient voor het hele daarop volgende seizoen contributie betaald te worden.

Heb je moeite om de contributie voor jouw kind(eren) te betalen?
Bekijk dan deze bijlage over Meedoenpremie van de Gemeente Assen. Of bekijk hier de folder kindpakket van de Gemeente Assen. Om de juiste hulp hierbij te vinden, kun je terecht bij onze financieel contactpersoon (Henrike Nijhof) binnen de vertrouwenscommissie van FC Assen. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar vertrouwenscommissie@fcassen.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen, om samen te kijken van welke regelingen er gebruik gemaakt kan worden.

Tot inschrijving als lid van FC Assen wordt overgaan indien u het aanmeldingsformulier en de interessekaart (voor jeugdspelers geldt dit voor de ouders) volledig ingevuld digitaal heeft gestuurd naar de ledenadministratie. U ontvangt per mail een bevestiging van de aanmelding.

Vrijwilligersbeleid
Bij FC Assen verwachten wij van de leden een actieve bijdrage in het functioneren van de vereniging. Meer over dit vrijwilligersbeleid is hier  te lezen.

Kleding
FC Assen beschikt over een kledingfonds. Iedere speler wordt door de club voorzien van wedstrijdkleding en een trainingspak.
Om dit fonds een bestaansrecht te geven zal ieder lid van FC Assen jaarlijks € 25,= moeten inleggen, met daarbij een eenmalige borg van € 25,=.

Grote Club Actie
Ieder lid doet automatisch mee met de Grote Club Actie. Over het seizoen verspreid zal bij de inning van contributie en bijdrage kledingfonds ook 6 loten à €3,- (totale inleg €18,-) van de Grote Club Actie worden ingehouden. Hiervan stroomt €2,40 rechtstreeks naar de clubkas. U kunt er voor kiezen de loten zelf te houden of deze door te verkopen.

Wet bescherming persoonsgegevens
In het kader van de wet Bescherming Persoonsgegevens geven wij je te kennen dat de door jou verstrekte gegevens zullen worden opgenomen in onze geautomatiseerde administratie. Deze zullen intern worden verwerkt en gebruikt voor informatieve verstrekking aan (bestuurs)leden. De gegevens zullen tevens worden verstrekt aan de KNVB onder andere ten behoeve van de ledenadministratie.
Je beschikt over het recht van inzage en tot verbetering van jouw gegevens.
Het volledige privacy reglement is hier te lezen.

Contact & Vragen

Als u nog vragen heeft over het lidmaatschap kunt u deze telefonisch stellen aan Vincent Visser, tel: 0592-462997.
Dit kan ook per mail leden@fcassen.nl of per post naar:

FC Assen
Ledenadministratie
Postbus 233
9400 AE  ASSEN

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!