Na het helaas vroegtijdig afgebroken vorige seizoen, konden we voor de eerste keer weer langs de lijn naar onze boys kijken.
De C2 of JO-15-2 zoals dat tegenwoordig heet.

Vandaag stond een oefenwedstrijd tegen LTC C1 op het programma. Een mooie derby tegen een team dat ook bij ons in de competitie zit.
De jongens en ook de Leiding (Lucas en Eugen) hadden er zin.
De eerste 10 minuten leek LTC iets sterker, met name fysiek.
De mannen uit Pittelo kwamen dan ook op voorsprong. Onze boys lieten zich echter niet uit het veld slaan en vochten zich terug in de wedstrijd.
Na een paar minuten maakte Dylano knap de gelijkmaker en gingen we de rust in met 1-1.
In de tweede helft ging bij vlagen de bal goed rond en mede door de wind mee werd FC Assen steeds sterker.

LTC bleef af en toe gevaarlijk en Twan moest 1 keer aan de noodrem trekken wat resulteerde in een strafschop voor LTC, gelukkig werd deze gemist.

Ons goede spel werd beloond met 3  goals waarvan 1 hele fraaie van Bastiaan.

Eindstand 4-1.

De kop is er af, we kunnen nu vol vertouwen uitkijken naar de competitie waarin we vaak richting Oost Groningen mogen.